Home / Rheden / Rhedenaar aangehouden na belediging agenten

Rhedenaar aangehouden na belediging agenten

RHEDEN – De politie heeft woensdag een 21-jarige man uit Rheden aangehouden wegens belediging van twee agenten. Omstreeks 11.00 uur kreeg de politie de melding dat de man problemen veroorzaakte bij de woning van zijn moeder.

Toen de gewaarschuwde agenten bij de woning kwamen, beledigde de 21-jarige de agenten en wilde vluchten. Hierop besloten de agenten de man aan te houden. Bij zijn aanhouding en de rit naar het politiebureau bleef de Rhedenaar de agenten beledigen.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.