Man aangehouden wegens bedreiging in het verkeer

DIEREN – De politie heeft woensdag een 26-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van bedreiging. Omstreeks 14.00 uur kreeg de politie de melding dat er een verkeersconflict gaande zou zijn tussen twee automobilisten op de A12.

Hierbij zou de Arnhemmer meerdere malen in woord en gebaar bedreigingen hebben geuit. De gewaarschuwde agenten kregen via de meldkamer te horen dat de 26-jarige de A12 inmiddels had verlaten. Op de Burgemeester de Bruinstraat in Dieren zagen de gewaarschuwde agenten de man rijden. De man kreeg een stopteken en werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.