Wereldwinkel doet mee met actie Guatemala

BRUMMEN – Tezamen met een aantal Brummense winkelbedrijven, doet de Wereldwinkel mee aan een een project om zieke kinderen in Guatemala te helpen. Het doel van het project is de stichting TESS Unlimited te ondersteunen bij de opvang van kinderen met een hazelip in dat land. De Wereldwinkel schenkt de komende weken speciale aandacht aan produkten uit Guatemala. Zoals gebruikelijk bij de Wereldwinkel zijn alle producten vervaardigd en verhandeld met respect voor mens en milieu. De actie duurt tot 22 mei. De Wereldwinkel heeft onder andere tafellopers, kinderkleding, tassen en zilveren sieraden uit Guatemala in voorraad.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.