Duivenwedvluchten

REGIO – De kop is eraf, dit weekend werd de eerste vlucht gevlogen vanaf Duffel. De snelste van Kring 1 was Th. Modderkolk van de Luchtbode Doesburg met duif 09-1927496 en een snelheid van 1.261,362 m.

Uitslagen:
Luchtbode Doesburg: 1. Th. Modderkolk, 2. P. War, 3. Jos Buiting, 4. J. van Zadelhoff, 5. Comb. War-Besselink. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1,5. Comb. Pelgrim, 2. V. Brinkhorst, 3. A.J. Verheul, 4. A. Welgraven. Zwaluw Rheden: 1. Comb. Liethof-Bosveld, 2,4. P.L. Bruysten, 3,5. A. van Santen. Velp-Zuid Velp: 1. N. van Hummel, 2,5. B. Danen, 3. G. Kok, 4. Comb. Durant/Udo. P.V. Rheden Rheden: 1,2,4, G. Curré, 3. J. van Dijkhuizen, 5. comb. Coja-Erpeka.
De duiven van PV Ons Vermaak vlogen vanuit Roermond. De uitslag: 1, 2, 4 en 5: Comb. Geerdink/Wienk; 3. Comb. Nijmeijer/Wezenberg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.