Home / De Steeg / Snuffelen op Steeg

Snuffelen op Steeg

DE STEEG – Natuurlijk was de organisatie blij met het stralende zomerweer, zaterdag tijdens de tweede editie van de Markt op Steeg. Maar eigenlijk was het zelfs een beetje tè mooi…

“We zijn dik tevreden met het verloop, vooral ’s ochtends”, blikt Henk Steinvoort terug op het evenement op de Amaliahoek. Samen met Els Brandsen organiseert hij namens de Belangengemeenschap De Steeg-Havikerwaard sinds vorig jaar dit sfeervolle marktje. “We willen niet de zoveelste braderie houden”, vertelt Steinvoort. “We hadden veertig standhouders uit de hele gemeente, die allemaal iets speciaals boden. Dat maakte het een gevarieerde markt.” Dat het evenement in de middag een beetje uitging als een nachtkaars mocht de pret niet drukken. “Dat weet je als je in het voorjaar iets organiseert en het is mooi weer. Dan gaan de mensen de tuin in. Maar in de ochtend was het juist hartstikke druk, dus óns hoor je echt niet klagen.”- foto: Han Uenk
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.