Expo en Actie Japan in Het Bovenhuys

DOESBURG – Kunstenares Angelique Bosman exposeert met haar schilderijen in ‘Het Bovenhuys’ in de binnenstad van Doesburg. Passie, yin yang, kleur en symboliek zijn vaste ingrediënten van haar werk.
Tijdens de voorbereiding van deze expositie werd Japan getroffen door een Tsunami. “De verwoesting van de Tsunami heeft mij diep geraakt en ik heb dit gevoel proberen vast te leggen in het schilderij Stick To Japan”, aldus Bosman. ‘Stick To Japan’ is te zien op deze expositie en de opbrengst ervan zal, via het Rode Kruis, geheel ten goede komen aan Japan.

De expositie bij Het Bovenhuys duurt van 1 mei t/m 5 juni en is op beide aankomende culturele zondagen te bewonderen, Kerkstraat 1 (naast ‘de Waag’) in Doesburg. Meer informatie kunt u vinden op www.angeliquebosman.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.