Steun Wij voor Zij en help een laatste wens in vervulling gaan

DIEREN – Grada Janssen is 29 september 2010 haar dochter Desireé Dunar-van Dijk verloren aan kanker. De wens van Desireé om anderen die de ziekte hebben te helpen wil Grada graag voortzetten. “Als Desireé het nog had gekund, had ze ook nog meegefietst op de Alpe d’Huez in Frankrijk”, aldus Grada. Dat kon ze niet meer, maar Marion (een oud-collega van desireé) en haar gezin kunnen dat nog wel doen, voor haar.

In de zomer proberen zij zes keer de Alpe d’Huez te beklimmen voor de Alpe d’HuZes, een organisatie die zich inzet voor het Koningin Wilhelmina Fonds. In 2010 deed het gezin van Marion dat met een groter team, dit keer in 2011 doen zij dat met zijn drietjes in Team Wij voor Zij, voor Desireé.
Grada heeft er ontzettend moeilijk mee, maar wil de laatste wens van haar dochter, die twee tot drie keer per dag bij haar op visite kwam, in vervulling laten gaan. “Desireé kon zelf niet meer geholpen worden en dat wist ze, maar ze wilde wel dat het fietsen voor het KWF doorging”, zegt Grada. “Die wens wil ik in vervulling laten gaan”. Daarom verkoopt zij op 30 april vanaf 10.00 uur kleding in de Dierense speeltuin. Voor 1 euro per kledingstuk steunt u dit goede doel. Ook kan men geld doneren.
Om mee te kunnen doen aan dit prachtige project is per teamlid 2500 nodig euro. Team Wij voor Zij moet dus 7500 euro binnenkrijgen. Ook sponsor worden? Kijk op www.wijvoorzij.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.