Home / Rheden / Rhedense twirlsters weer bij nationale top

Rhedense twirlsters weer bij nationale top

RHEDEN – De Rhedense zussen Mariëlle en Stefanie Willemsen hebben zich geplaatst voor deelname aan het Europese kampioenschap twirling dat in juli gehouden zal worden in Turijn, Italië. Vorige week werden de selectiewedstrijden gehouden in Nijkerk. Ze hebben zich daar allebei gekwalificeerd voor de categorie solo’s. Mariëlle ontving bij deze wedstrijden de Starline Bokaal voor de ‘most outstanding performance’ voor solisten. Het tweetal heeft zich ook geplaatst voor de categorie duo’s op het EK. De groep van de twirlvereniging Papillon in Apeldoorn, waarvan beide meisjes deel uitmaken, behoort ook tot de nationale top èn de meisjes maken bovendien deel uit van het nationale team.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.