Meisjes A Sp Brummen kampioen

BRUMMEN – Het A1 meisjesteam van Sportclub Brummen heeft de titel in de wacht gesleept van de 1e klasse 1. In Voorthuizen werd – na een spannend duel – met 1-0 gewonnen van VVOP, waardoor de geelblauwe ploeg op de ranglijst onbereikbaar is geworden voor de naaste concurrenten Lelystad ’67 MA1 en VVOP MA1. Roos Kuiters zorgde voor het beslissende doelpunt.
Na afloop van het duel werden op het veld de flessen champagne ontkurkt, de kampioensbokaal uitgereikt en ging het in polonaise richting VVOP-kantine. Daar werd alvast een begin gemaakt met een klein feestje, dat tijdens een tussenstop op de terugweg bij Mac Donalds werd voortgezet. Het team van de trainers Pascal Kuipers en Bram de Waal en elftalleider Tonny Wesselink is ongeslagen kampioen geworden en heeft vanaf de eerste dag bovenaan gestaan in haar klasse. Tijdens deze competitie moesten onder andere uitwedstrijden gespeeld worden in Lelystad, Voorthuizen, Apeldoorn en Deventer. De ploeg zal in een later staduim worden gehuldigd door de jeugdafdeling van Sportclub Brummen – Foto: Luuk te Kampe
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.