Laatste bezoek aan Jeugdcentrum De Hulsbosch

KLARENBEEK – Met een zeer geslaagde eerste Paasdag, heeft Jeugdcentrum de Hulsbosch haar activiteiten op de huidige locatie aan de Kopermolenweg in Klarenbeek afgesloten. Het feit dat het paasvuur in verband met de aanhoudende droogte op last van de gemeente niet aangestoken mocht worden, heeft tal van bezoekers er toch niet van weerhouden voor de laatste keer een bezoek te brengen aan het altijd sfeervolle jeugdcentrum.

Het was geweldig weer om leuke dingen te doen. De ochtend bood daarvoor gelegenheid om aan de wandeltocht deel te nemen. Er waren drie verschillende afstanden uitgezet door de mooie omgeving waaraan ongeveer veertig wandelaars hebben meegedaan.
Na de middag was het tijd voor de kinderen. De Kajotters hadden zoals altijd weer een leuk programma op touw gezet. De kinderen gingen op zoek naar een aantal paashazen die zich hadden verstopt. Wie de paashaas wist te spotten mocht met hem op de foto. Na terugkomst was er nog van alles te doen waaronder knutselen, schminken, eieren gooien, potje boksen in de ring en even lekker uitleven op het springkussen.
Het eieren gooien is gewonnen door Anne van Schaik. Na een schitterende worp van 38 meter mocht ze een witte krielkip mee naar huis nemen. De uitslag van de kleurwedstrijd wordt nog nader bekend gemaakt.
De muziek werd deze dag verzorgd door het inmiddels roemruchte DJ-duo van het huis: Lars en Milan.
Het paasvuur kon zoals gezegd ’s avonds niet aangestoken worden, maar toch kwamen ruim 400 bezoekers van alle leeftijden naar de Hulsbosch om van de laatste activiteit te genieten. Het weer was natuurlijk uitstekend en de sfeer zat er al vlot goed in. De kinderen konden op het grasveld achter de Hulsbosch nog een balletje trappen of even chillen, terwijl de oudere bezoekers genoten van CU Rockband en DJ Lars en Milan.
Het bestuur van Jeugdcentrum de Hulsbosch en de Kajotters zijn iedereen zeer erkentelijk voor hun bezoek bij de laatste mooie activiteit op de huidige locatie!
Ook in de periode na Pasen zijn er gewoon nog de nodige activiteiten door Jeugdcentrum De Hulsbosch. Volg daarvoor de publicaties in deze krant of kijk op de site: www.dehulsbosch.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.