Finstral kozijnen in heel Nederland verkrijgbaar

ZUTPHEN – Finstral Nederland bestaat in mei 25 jaar. In 1986 als eenmanszaak gestart, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot 45 medewerkers en levert zij door geheel Nederland haar kunststof en aluminium kozijnen, deuren, serres, schuifpuien en dakkapellen.

In de Stedendriehoek (Zutphen-Deventer-Apeldoorn) en de wijde omtrek richt Finstral Nederland zich specifiek op mensen die hun huis willen renoveren en hun kozijnen en/of deuren willen vervangen. Henk Derks en Jurjen Lula zijn de verkoopadviseurs die zich specifiek bezighouden met de particuliere verkoop in de Stedendriehoek. Ze bezoeken de mensen aan huis, meten de situatie ter plekke op en maken een afspraak zodat men in de 200 m2 grote showroom het assortiment kan bekijken. Vervolgens maken zij een offerte op maat. Een eigen montageteam zorgt vervolgens voor een vakkundige plaatsing van de kozijnen.
Ook in Apeldoorn kunnen klanten terecht voor een eerste indruk van Finstral producten. In winkelcentrum De Eglantier (325A) in de Maten, tegenover de ingang van de Hema presenteert Finstral Nederland een aantal producten in een etalage, die 24 uur per dag te bezichtigen is.

Finstral Nederland werkt landelijk samen met een select aantal partners. Dit zijn gerenommeerde montagebedrijven met de benodigde kennis en know-how van Finstral kozijnen. Iedere partner heeft een showroom waar de klant de Finstral producten kan zien alvorens te kopen. Door de samenwerking met deze partners is een klant verzekerd van een leverancier dicht bij huis, een aanspreekpunt bij vragen, begeleiding gedurende het hele traject tot en met de montage van de kozijnen.

Finstral kozijnen zijn duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten. Door het grote aantal profielen, kleuren, oppervlakken en structuren kan de klant het element naar eigen wens samenstellen. Geen massaproduct, maar ambachtelijk geproduceerde kozijnen met oog voor detail.

Finstral Nederland, Brinkhorst 21, 7207 BK Zutphen, Tel. 0575-538 538, www.finstral-nederland.nl. Showroom geopend van maandag t/m zaterdag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.