Direct zekerheid van koop en verkoop!

EERBEEK (Business & Shopping) – Het voorjaar is nog maar net aangebroken en Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs start meteen met een wel héél speciale campagne: de Best Deal Matchmaand. De maand mei zal in het teken van het matchen staan, een unieke ruilactie in Nederland.
Deze actie is een vervolg op de succesvolle Best Deal VON actie van de vorige jaren. Makelaar Kees Beltman; “Wij merken dat een prijsverlaging steeds minder effect heeft op het handelen van kopers. Het belangrijkste argument om niet te kopen is de verkoop van de eigen woning. Zolang de eigen woning niet is verkocht, durft men geen andere woning te kopen.” Best Living komt met een actieve en creatieve oplossing voor dit probleem: het ruilen van de woning van de koper met de woning van de verkoper.
Het basismodel is erg simpel: in de maand mei plaatsen de makelaars van Bestliving op Funda.nl en bestliving.nl de kenmerken van de woning die de verkoper wil kopen. Makelaar Fred van der Veen: “Door het benoemen van de wijk, woningtype of straat waar onze verkoper een woning wenst te kopen, kan iedereen met een eigen woning die voldoet aan de woonwensen van onze verkopers, de eigen woning proberen te ruilen. Uw woning hoeft dus niet te koop te staan!”.
Kees Beltman vertelt enthousiast; “Best Living heeft op dit moment circa 250 woningen te koop staan. Een deel van onze verkopers wil na verkoop, een andere woning terug kopen. Kortom, de huidige verkopers zijn straks de kopers! Door woningen te ruilen kunnen we dit proces versnellen.” “In de praktijk wonen verkoper en koper vaak dicht bij elkaar, ze weten echter niets van elkaars woonwensen, hier gaan wij dus verandering in brengen.”
Om de juiste match te vinden kan men in de maand mei op www.funda.nl en www.bestliving.nl de woonwensen van de verkopers lezen. De deelnemende woningen zijn herkenbaar aan het Best Deal Matchmaand logo. Makelaar Edith Nooteboom; “Wanneer iemand een goede match gevonden heeft, kan hij of zij deze kenbaar maken bij Best Living. Wij hebben alle kennis op het gebied van makelaardij en financiering in huis om een woningruil mogelijk te maken en soepel te laten verlopen.” Kees Beltman; “Twijfelen over verkoop hoeft dus niet meer. Zoek online naar de beste match en neem contact op met één van onze vestigingen.”

www.bestliving.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.