Paasvuur brand vlug

GIESBEEK – In veel plaatsen werd het paasvuur afgelast in verband met de droogte; maar in Giesbeek niet. Jong en oud kwam vanuit de wijde omgeving naar het paasvuur kijken. De vlam sloeg er vlug in door de droogte, maar het evenement is verder zonder problemen verlopen.
Voor het derde jaar op rij hield Stichting ’t Excuus dit gezellige paasvuur. Voor de kinderen was er een verrassing en iedereen kon genieten van livemuziek van de band Mash.
Met de opbrengsten van het paasvuur wil, zoals ieder jaar, het bestuur van ’t Excuus iets terugdoen voor de gemeenschap van Giesbeek. Vorig jaar is er een aantal leuke tractoren aangeschaft voor het kinderdagverblijf. – Foto Han Uenk.

www.hetexcuus.nl
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.