Kees Staats nieuwe voorzitter RFC

RHEDEN – Tijdens de algemene ledenvergadering heeft het Rhedens Fanfare Corps een bestuurswisseling gehad. De leden waren unaniem in de voordracht van de heer Kees Staats als nieuwe voorzitter. Ook heeft de verenging een nieuwe penningmeester; de heer Gerrit Peters had aangegeven het wat rustiger aan te doen. Voor hem kont nu de heer Charles van Breda. Ook werden de heren Jan Willem Derksen, bestuurslid muziekactiviteiten en de heer T. Brouwer, bestuurslid activiteiten, opnieuw herkozen. Het bestuur bestaat verder uit de heer F. Riemsdijk, secretaris, de dames J. Schutten, bestuurslid jeugdactiviteiten en J. prins, bestuurslid clubgebouw.

www.rhedensfanfarecorps.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.