Home / Rheden / Kees Staats nieuwe voorzitter RFC

Kees Staats nieuwe voorzitter RFC

RHEDEN – Tijdens de algemene ledenvergadering heeft het Rhedens Fanfare Corps een bestuurswisseling gehad. De leden waren unaniem in de voordracht van de heer Kees Staats als nieuwe voorzitter. Ook heeft de verenging een nieuwe penningmeester; de heer Gerrit Peters had aangegeven het wat rustiger aan te doen. Voor hem kont nu de heer Charles van Breda. Ook werden de heren Jan Willem Derksen, bestuurslid muziekactiviteiten en de heer T. Brouwer, bestuurslid activiteiten, opnieuw herkozen. Het bestuur bestaat verder uit de heer F. Riemsdijk, secretaris, de dames J. Schutten, bestuurslid jeugdactiviteiten en J. prins, bestuurslid clubgebouw.

www.rhedensfanfarecorps.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.