Palmpasen bij Primalado

ANGERLO – De belangstelling voor de palmpasenoptocht van buurtvereniging Primalado uit Angerlo was ook dit jaar weer groot. De kinderen vertrokken op de fiets vanaf de boerderij van de familie Breukink waar de banken en tafels klaarstonden om direct aan de slag te gaan. Maar omdat er van alles te zien is op de boerderij, gingen de kinderen eerst lammetjes kijken en spelen. Pas daarna gingen de kinderen aan de slag met het versieren van de palmpasen stokken. Na het versieren en terug bij het vertrekpunt werden de haantjes op de stok gezet. In optocht langs de deur werden er liedjes gezongen. Folkleure zorgde voor een leuke bijdrage.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.