Home / Doesburg / Narcissenactie Unitas groot succes

Narcissenactie Unitas groot succes

DOESBURG – De jaarlijkse narcisbollen actie van Gymnastiekvereniging Unitas uit Doesburg was zaterdag wederom een groot succes. Het was het zesde achtereenvolgende jaar dat de actie werd gehouden. De leden hadden al 900 potjes in de voorverkoop verkocht aan familie, kennissen en buren; de overige 800 potjes moesten dus nog verkocht worden tijdens de huis-aan-huis actie. De opbrengst gaat uiteraard naar de vereniging, naar toestellen en andere activiteiten. Ook wordt er al een bedrag gereserveerd voor de activiteiten rondom het 45-jarig jubileum van Unitas volgend jaar.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.