Home / Oeken / Uitslag eierenkaarten vv Oeken

Uitslag eierenkaarten vv Oeken

OEKEN – De 2011 eierkaarteditie van het kruisjassen van vv Okeen is een overwinning geworden voor het gelegenheidsduo Gijs van Dusschoten en Henk Hamer met 3572. Op geringe afstand wedren Anton Klein Heerenbrink en Jan Kloppers tweede met 3496 punten. De volgende en tevens de laatste kaartavond van het seizoen vindt plaats op 11 mei om 19.30 uur in de Vroolijke Frans in Broek. Ook worden deze avond de prijzen voor het hele seizoen uitgereikt.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.