Home / Bronkhorst / Dames ZV De Spreng kampioen

Dames ZV De Spreng kampioen

BRUMMEN – Het damesteam van zwemsportvereniging De Spreng uit Brummen is zaterdag kampioen geworden van de landelijke tweede klasse. De vrouwen van de Spreng moesten de laatste wedstrijd van de competitie winnen om kanpieon te worden. Na een overtuigende overwinning van 11 – 1 tegen DraGor uit Drachten kon het feest beginnen in thuisbad Rhienderoordmet het kampioenschap is het team gepromoveerd naar de eerste klasse van de landelijke waterpolocompetitie. Nog nooit eerder heeft een team zo hoog gespeeld van de Brummense zwemsportvereniging.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.