Nieuwe look brandweerdames Klarenbeek

KLARENBEEK – Bij brandweer Klarenbeek komen buiten de wekelijkse oefenavonden de mannen met hun vrouwen een aantal keer per jaar bijeen voor een gezellig samenzijn. Vier keer per jaar houden de dames zelf ook een actieve avond. Zo trakteerden de Klarenbeekse brandweerdames zich onlangs op een gezellige avond bij Pijnappel mode in Klarenbeek waarbij ze zich een geheel nieuwe look lieten aanmeten. Zonder make-up en met het haar niet in model kwamen zij Pijnappel binnen. Daar werden ze opgewacht door het gehele team van Pijnappel mode, Klarenbeekse kapsters Lisette Scheerder en Astrid Veldhuis en visagisten Chantal Schroven, Marije Buitink en Anne Linderhof.Het eindresultaat mocht er zijn en na de afsluitende foto’s ging iedereen dan ook mooi en zeer voldaan naar huis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.