Home / Dieren / Inschrijving avondvierdaags geopend

Inschrijving avondvierdaags geopend

DIEREN – Van maandag 16 mei tot en met donderdag 19 mei vindt in Dieren de avondvierdaagse weer plaats. Vier avonden kan er gewandeld worden over een traject van vijf of tien kilometer, uitgezet in de bossen rondom Dieren. Ook is er een aparte route van vijf kilometer voor rolstoelgebruikers. Deze route gaat vier avonden door het dorp.

Op verschillende plaatsen kan men zich inschrijven: in Ellecom aan de Buitensingel 1D en in Dieren aan de Willem de Feschlaan 18 en Beverodelaan 117. Inschrijven liever niet tussen 17.00 en 18.30 uur in verband met het eten. De kosten bedragen bij voorinschrijving zonder medaille 2 euro en met medaille 4,50 euro. De voorinschrijving sluit 13 mei. Ook op de eerste avond van de avondvierdaagse kan men zich na 18.00 uur inschrijven, maar dan kost het 50 cent meer.

Tel. 0313 – 422060 en 420230.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.