16-Jarige Velpse bromfietser gewond na ongeval

VELP – Een 16-jarige Velpse bromfietser raakte zondagavond gewond op de Rozendaalselaan in zijn woonplaats. Hij was betrokken bij een botsing met een 41-jarige automobilist uit Rozendaal.

 

De automobilist reed omstreeks 22.30 uur over de Hoofdstraat in Velp. Hij wilde de Rozendaalselaan inrijden. Bij de verkeerslichten ging het mis. Daar trok de automobilist – volgens eigen zeggen bij groen – op. Op dat moment kwam vanuit de richting van de Pr. Kennedylaan de bromfietser aangereden. Het gevolg was een botsing. De hulpdiensten werden gewaarschuwd. De Velpenaar bleek gewond te zijn geraakt (voor zover bekend een gebroken schouder en een gekneusde long) en werd voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.