Fietsster gewond bij aanrijding in Loenen

LOENEN – Een 51-jarige jarige vrouw uit Amersfoort is zondag gewond geraakt bij een aanrijding op het Kanaal Zuid in Loenen. Na melding bleek de schade gelukkig mee te vallen.

De melding over de aanrijding kwam omstreeks 16.25 uur bij de alarmcentrale in Apeldoorn binnen. Ambulance en politie gingen naar de opgegeven plek en troffen daar een lichtgewonde vrouw aan. Zij had achter haar man gefietst en deze week naar rechts uit voor een tegemoetkomende fietser. De vrouw zag dit te laat en schampte de fietser, waarna zij ten val kwam. Met enkele schaafwonden en een kleine snee in haar wenkbrauw is zij voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.