Brand verwoest woning

BRUMMEN – Een hoekwoning aan de Kievitstraat in Brummen is zondagochtend volledig door brand verwoest. Er raakte niemand gewond.

De brand in de rijtjeswoning werd rond kwart over elf door de achterburen ontdekt. Op dat moment waren er al dikke zwarte rookpluimen te zien. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen reeds uit de woning. Even was er sprake van dat er nog mensen binnen waren. Maar al snel werd duidelijk dat de bewoonster en haar drie kinderen niet thuis waren. Naast de brandweer Brummen kwamen ook een blusvoertuig en een hoogwerker van het korps Zutphen ter plaatsen. De brandweer was nog geruime tijd bezig met nablussen.

De brand is vermoedelijk op de benedenverdieping begonnen. Nader onderzoek zal de exacte toedracht moeten uitwijzen. De brand trok veel publiek.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.