Home / Eerbeek / Jan Strijker heeft nu 100 lopers

Jan Strijker heeft nu 100 lopers

EERBEEK / DIEREN – Trainer Jan Strijker heeft vorige week de 100ste loper in zijn groepen mogen verwelkomen. Jeroen Alberts uit Dieren was de gelukkige, hij kreeg een mooie bos bloemen overhandigd van Strijker.
Je kunt bij hem lopen in de zeven loopgroepen die hij begeleid, van Zevenaar tot Eerbeek. Sinds kort is er ook een zaaltraining voor rompstabiliteit voor met name lopers in Dieren. Er zijn niveaugroepen van beginners tot gevorderden tot regionale toppers, dus voor elk wat wils. Op vrijdag is er een therapeutische loopgroep in Laag-Soeren. De sterke punten zijn kwalitateit en aandacht voor het individu. Differentiatie in de trainingen is het sterkste punt. Daardoor doet iedereen wat goed voor hem of haar is.
De aanwas vindt plaats door mond op mond reclame, omdat iedereen deze aanpak aanspreekt. Jan Strijker geeft al 34 jaar looptraining en hij loopt zelf al bijna 40 jaar hard.

www.janstrijker.nl 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.