Kampioenen bij Volleybalvereniging Spiker

EERBEEK – De miniteams van Volleybalvereniging Spiker schrijven momenteel geschiedenis. Aan het eind van de competitie waren liefs 5 van de 12 teams kampioen geworden. De kampioenen werden uitgebreid gehuldigd in sporthal de Bhoele.

Voor een aantal teams was het een spannend slot van de competitie. De speelsters deden heel goed hun best en wonnen ook de laatste wedstrijden. Uiteindelijk werden 5 teams kampioen van Spiker. Het is een bijzondere prestatie van de mini-afdeling van de Eerbeekse vereniging. Niet eerder in de historie werden zoveel teams tegelijk kampioen in één jaar. De kampioenen komen uit op drie verschillende niveau’s.

Tijdens een bijeenkomst in de sporthal, werden alle teams in het bijzijn van ouders, coaches en trainers officieel gehuldigd door voorzitter Bas Schotpoort. Hij was bijzonder trots met deze uitzonderlijke prestatie. Elk team werd, samen met de coach en trainer, in het zonnetje gezet. Na afloop van de huldiging was er taart voor alle kampioenen.

Direct na de huldiging werden Hans Koeslag en Jacco Meijerhoff bedankt voor hun inzet als wedstrijdsecretariaat bij de thuiswedstrijden. Dankzij deze heren verliep de organisatie rondom de wedstrijden uitstekend. Hans Koeslag heeft zich naast de wedstrijden ook vele jaren op diverse fronten ingezet voor de mini-afdeling. Beide heren kregen een presentje aangeboden.

De kampioenen
Niveau 2: Een team van 5 meiden (7/8 jaar) die goed kunnen samen spelen. Ze zijn een echt team geworden. Helpen elkaar in het veld en rennen achter elke bal aan. Ze zijn erg goed in ballen vangen en hun opslag gaat ook super goed. 12 wedstrijden: 38 punten. [foto team2.1]
Speelsters: Isa Lieferink, Lara Wassink, Amber Rutten, Sabine Hendriks en Elise Heijerman. Coach: Janet Soer.

Niveau 4: Op dit niveau zijn twee teams kampioen geworden. Team 1 is een team bestaande uit 5 pittige meiden die samen al een tijdje in een team spelen. Ze werken keihard voor elke bal en gaan er helemaal voor. Opslaan doen ze erg goed en ze kunnen al goed korte balletjes over het net spelen en daar hebben ze heel veel punten mee gescoord. 12 wedstrijden: 44 punten. Speelsters: Minke Wissink, Danique Meurs, Roma Cavallaro, Danielle Reumer en Manon Kruk. Coach: Rob Wissink.
Team 2 is een team waarvan drie speelsters in januari begonnen zijn met het spelen van wedstrijden. Deze meiden zijn helemaal gek van volleybal, trainen heel serieus en doen echt altijd super hun best en je ziet het resultaat, kampioen geworden! 14 wedstrijden: 49 punten. Speelsters: Jo-Anne van den Heuvel, Linde Grube, Cagla Yilmaz, Melissa de Leeuw en Christine Sneeuw. Coach: Ingrid Krijgsman.

Niveau 5: Ook op dit niveau (10/11 jr) is Spiker 2 kampioenen rijker. Team 1 is een team van enthousiaste meiden die gaan voor elke bal, volleyballen al heel wat jaren samen. Alle wedstrijden met 4-0 gewonnen, 12 wedstrijden: 48 punten. Een geweldige prestatie! Speelsters zijn: Bowi Castanja, Lisa Molenaar, Manon Kalma, Linde Schotpoort, Chiara Nieuwenhuis en Merel Paalman. Coach: Corinne Burgers.
Bij team 2 spelen de meiden al wel langer volleybal maar spelen sinds dit seizoen samen in een team. Coach Sharon Dalhuisen begeleidt dit team met veel enthousiasme. Trainen is ook bij dit team soms dolle pret maar ze kunnen ook heel serieus hun oefeningen doen tot grote tevredenheid van de trainers. 13 wedstrijden gewonnen met 4-0 en 2 wedstrijden gelijk gespeeld, 15 wedstrijden: 56 punten. speelsters: Floor Hogt, Alana Hummelink, Yamila Hendriks, Nicole Schippers en Britt Peters. Coach: Sharon Dalhuisen.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.