Kinderkledingbeurs steunt schaapskudde

RHEDEN – Vrijwilligers, die in samenwerking met Carion een zomer-kinderkledingbeurs in Rheden hebben gehouden, een cheque overhandigd aan de Rhedense Schaapskudde.

De kinderkledingbeurs wordt twee keer per jaar georganiseerd door vijftien vrijwilligers onder de vlag van en met steun van Carion (www.carion.nu). De doelstelling is dat iedereen, dus ook mensen met een kleine beurs, leuke en betaalbare kinderkleding en speelgoed kan aanschaffen. De koper op de beurs betaalt de vraagprijs plus 10%, de verkoper ontvangt 90% van de vraagprijs. Dan blijft er dus 20% over voor de gemaakte kosten en het goede doel.
De vrijwilligers zoeken zoveel mogelijk binnen de gemeente Rheden een goed doel
– het liefst gericht op kinderen. Zo is er al eens geld naar de kinderboerderij gegaan.

Eigenlijk wilden de vrijwilligers de winst van de najaars-kinderkledingbeurs aan de Rhedense schaapskudde aanbieden, maar helaas is toen al het geld gestolen. De Rhedense Schaapskudde is daarom dubbel blij met deze donatie. Met deze donatie wordt er bijgedragen aan het behoud van de kudde.

Foto:
V.l.n.r.: Vrijwilligers: Ellen ter Stege, Petra Smolders, Carla Theelen, Herder: Cynthia Berendsen, Bestuur Schaapskudde: Kees van Oosterom (administrateur adopties en donaties) Frank Egging (Penningmeester).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.