Belangstelling voor Nieuw Leven

ANGERLO – In het goed gevulde dorpshuis De Meent te Angerlo heeft harmonie Nieuw Leven een geslaagd koffieconcert verzorgd. Het publiek kreeg een gevarieerd programma voorgeschoteld en heeft vast mogen stellen dat veel aandacht aan de dynamiek en de klank was besteed.

Tijdens de eerste repetitie-avond na het concert, op dinsdag 19 april, was het weer een drukte van belang. Traditioneel houdt Nieuw Leven dan een informatie-avond voor kinderen die AMV-les hebben en voor volwassen ‘herintreders’ en andere belangstellenden. De kinderen hebben als groepje een stukje gespeeld, maar ook samen met het hele orkest. In korte sessies hebben het opleidingsorkest, de slagwerkgroep en de harmonie hun kunnen gedemonstreerd. Na een uitleg over de verschillende instrumenten mochten de kinderen ze ook proberen te bespelen. Als afsluiting konden ze op hun ‘nieuwe’ instrument meedoen aan een creatieve uitvoering van Old Mac Donald. Dat werd een dolle boel, waarbij meteen de ongedwongen sfeer in het orkest de boventoon vierde.
Door een aantal directe aanmeldingen doet de vereniging zijn naam Nieuw Leven eer aan. Het orkest kan overigens nog altijd nieuwe leden gebruiken. Wie belangstelling heeft kan altijd vrijblijvend een bezoek brengen aan de repetitieavonden: elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Meent te Angerlo.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.