Zonnebloem werft nieuwe leden via de telefoon

RHEDEN – Nationale Vereniging de Zonnebloem houdt van 25 t/m 30 april een telefonische ledenwerfactie in Velp en Rozendaal. De Zonnebloem zet voor deze telefonische ledenwerfactie het callcenter Annie Connect in, dat gespecialiseerd is in werken voor ‘goede doelen’.

De medewerkers van Annie Connect zijn vooral getraind in persoonlijk contact. Het bijzondere is dat alle telefonisten van huis uit werken. 80% Van de medewerkers zijn herintredende arbeidsongeschikten. De Zonnebloem zoekt mensen die het vrijwilligerswerk voor zieken en gehandicapten financieel willen steunen. “Ook hopen wij nieuwe vrijwilligers te vinden”, zo laat de vereniging weten.
Tienduizenden zieken en gehandicapten die dreigen te vereenzamen, krijgen bezoek of kunnen er met hulp van een vrijwilliger een dagje op uit of een week op vakantie. Zo organiseert de Zonnebloem een bezoek aan een speciaal voor de Zonnebloem geschreven theatervoorstelling, een dagboottocht en meerdere kleine activiteiten.

De Zonnebloem zorgt daarbij voor de benodigde hulpmiddelen en de (medische en verpleegkundige) begeleiding en hulpmiddelen op locatie. Door de telefonische ledenwerfactie hopen we op een forse uitbreiding van het ledenbestand en meer financiële ruimte. “Dit is hard nodig, omdat steeds meer mensen een beroep op ons doen”.

Meer informatie over het Zonnebloemwerk in Velp en Rozendaal is te krijgen via de telefoonnummers 026-3648590 (voorzitter) of 026-3615221 (penningmeester) of de website: www.zonnebloem.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.