Home / Eerbeek / LED scorebord Eerbeekse Boys

LED scorebord Eerbeekse Boys

EERBEEK – Onder het toeziend oog van vele bezoekers, is het nieuwe scorebord van SV Eerbeekse boys in gebruik genomen. Namens de sponsoren, te weten LedLogo, Reuskenbouw, Vitakraft, en Juwelier Weltevreden, nam Alice Weltevreden, de enige dame in het gezelschap, met een druk op de knop het scorebord in gebruik.

Voorafgaand aan de wedstrijd Eerbeekse Boys – Beekbergen kon Eerbeekse Boys-voorzitter Peter de Zwaan een lang gekoesterde Boys wens in vervulling laten gaan. Het nieuwe scorebord dat is voorzien van de nieuwste LED technologie, staat in Eerbeek! Mede door de inzet van Henk Peters van LedLogo is het samen met de andere sponsoren Reuskenbouw, Vitakraft en Juwelier Weltevreden gelukt deze wens te verwezenlijken.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.