Ondersteuningsgroep voor familie van dementerenden nu ook in Brummen

BRUMMEN / EERBEEK – In samenwerking met Steunpunt Mantelzorg is in de gemeente Brummen de ondersteuningsgroep voor familieleden van dementerende ouderen opgestart. Onder begeleiding van GGnet en Verian wordt tijdens zes bijeenkomsten door diverse deskundige gastsprekers informatie gegeven over het dementeringsproces, de hulpverlenende instanties en dagbehandeling in het verpleeghuis. Maar nog belangrijker is het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers.

Bij voldoende deelname start de groep op maandag 16 mei van 13.30 tot 1530 uur in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek.

Loket Wegwijs, tel. 0575 – 561942
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.