Home / Regio / Moederdagactie in de Wereldwinkel

Moederdagactie in de Wereldwinkel

REGIO – Vanaf Pasen tot Moederdag houden de wereldwinkels in de regio een actie; in deze periode is er in elke winkel een verloting met een ketting als prijs. De actie loopt onder de naam Moeder aan de ketting??? De klanten krijgen een lot bij elke besteding van 5 euro of meer. De trekking vindt plaats op zaterdag 7 mei. De actie is een initiatief van de wereldwinkels in Beekbergen, Brummen, Dieren, Doesburg, Eerbeek, Rheden en Velp.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.