Cursus EVC voor vrijwilligersorganisaties

BRUMMEN – De Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek houdt na het succes van vorig jaar ook dit jaar een tweedaagse cursus met het thema Erkenning Verworven Competenties. Tijdens de cursus leren vrijwilligersorganisaties de beginselen van EVC, een methodiek om vrijwilligers te stimuleren, te motiveren en te activeren. De cursus vindt plaats op donderdag 23 en 30 juni van 20.00 tot 21.30 uur in Plein Vijf in Brummen. Deelname is gratis. Opgeven kan tot 19 mei bij Karin van Aalst van Vrijwilligerscentrale Brummen – Eerbeek.

Tel. 0575 – 561988
E-mail. k.vanaalst@welzijnbrummen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.