De Boerderij houdt het hoofd boven water

BEEKBERGEN – Het was even spannend of De Boerderij in Beekbergen nog kon blijven bestaan en evenementen in Beekbergen kon blijven organiseren, maar het bestuur heeft donderdag besloten door te gaan. “We hebben de cijfers opgemaakt en we hebben nog iets geld over”, aldus voorzitter Debby Engel.

“We hebben als bestuur besloten gewoon door te gaan, want we vinden het ook allemaal veel te leuk om te doen”. Langzaam aan wil De boerderij er weer bovenop krabbelen. “Het bestuur is van mening dat we voorlopig even geen grote evenementen meer buiten moeten organiseren, maar binnen. Het gebouw staat er tenslotte toch”. Afhankelijk van hoe de komende evenementen verlopen, gaat De Boerderij door.
Voor Koninginnedag staat er natuurlijk een mooi programma klaar. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er voor de kinderen allerlei spelletje, er staat een springkussen, marktkramen en een kleedjesmarkt. In de avond, vanaf 20.30 uur treedt Festival live op. Festival is de Showband van het oosten. De entree bedraagt 5 euro. Het zomerprogramma van De Boerderij is te vinden op www.boerderijbeekbergen.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.