Angerlo Vooruit-5 zaalkampioen

ANGERLO – Angerlo Vooruit 5 heeft het kampioenschap zaalvoetbal in de 4e klasse gewonnen. Voor de ogen van het massaal toegestroomde publiek, kwam de ploeg goed aan de start. Na een paar minuten was de stand al 2-0 waarbij Wesley Althoff een belangrijke rol vervulde. elocitas was de tegenstander en zij wisten door slim spel toch wel hun doelpunten mee te pakken. Bij de rust was het 4-2 en spannend. Daarna nam Angerlo het initiatief terug en de wedstrijd werd beslist door twee doelpunten van Rick Brugman. De voorsprong werd vervolgens uitgebouwd door doelpunten van Jelmer Kingma en Wesley Althoff. Enkele minuten voor het eindsignaal kwam de aanvoerder Rogier Pelgrim ook nog in de wedstrijd . Hij is al een tijdje geblesseerd maar kon in de feestvreugde delen toen hij ook nog een doelpunt scoorde. Het jonge team uit Angerlo hoopt de goede lijn volgend jaar in de 3e klasse voort te zetten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.