Nationale Sportweek in Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – De kinderen van openbare basisschool Oosterhuizen hebben dit jaar deelgenomen aan de Nationale Sportweek. Elk jaar doet deze, door KVLO en NOC*NSF gecertificeerde school, mee aan deze sportweek met een geheel eigen programma. Voor elke groep stonden er elke dag meerdere activiteiten op het programma. Dansen, zwemmen, voetbal, korfbal, volleybal, hardlopen, klootschieten, jeu de boules, paardrijden en skaten zijn een aantal voorbeelden hiervan. Op de website www.obsoosterhuizen.nl zijn alle activiteiten te bekijken. Uiteraard is openbare basisschool Oosterhuizen, na dit succes, ook volgend jaar weer van de partij!
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.