Optreden Ludiek met nieuwe dirigent

BRUMMEN – Sinds november 2010 heeft het lichtgewicht vrouwenkoor Ludiek uit Brummen een nieuwe dirigent; Alette van den Brul uit Brummen. Van den Brul is een klassiek geschoolde sopraan met een warme stem.
Zondag 17 april hebben koor en dirigent aan genodigden laten horen waartoe de samenwerking heeft geleid. In ongedwongen sfeer werd een deel van het nieuwe repertoire ten gehore gebracht, met onder andere werken van John Denver, Oscar Hammerstein, Offenbach en Tschaikowsky. Na afloop as er waarderend applaus en er kan al uitgekeken worden naar het najaarsconcert in november.
Nieuwe leden zijn nog altijd welkom. Ludiek repeteert op donderdagavond aan de D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen.

Tel. 0575 – 564135
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.