Doesburgse kegelkanjer

DOESBURG – Willemien Pastoor met een derde en Monique Nijhof met een vierde plaats, hebben de finale van de Nederlandse kampioenschappen dames A in Alkmaar voor de Oost Gelderse Kegelbond kleur gegeven.
Willemien Pastoor (foto), van de Doesburgse kegelclub Ontspanning Na Achten (ONA), en Monique Nijhof van Loat Moar Kuul’n uit Lochem moesten kampioene Lilian Thans uit Maastricht 857 hout en nummer-2, Milène Alders 854 hout uit Haarlem voor laten gaan. Deze twee waren een klasse apart. Er waren 54 deelneemsters die deze finale hebben gegooid, waarvan drie afkomstig uit Doesburg.
De Doesburse kegelaarster Willemien Pastoor bleek op deze zaterdag 16 april uit het goede hout gesneden en gooide in totaal 819 hout (gem. 81,9) goed voor brons en ze wist ook waar Abraham de mosterd haalt want zij presteerde het ook om alle 100 gegooide ballen als treffers te laten noteren.
Willemien Pastoor was hiermee de derde Doesburgse kegelaarster welke ooit een podiumplaats behaalde. Lies Ruesen en Bets van Everdingen werden beiden eenmaal kampioen van Nederland. Vooral voor Willemien Pastoor, de dameskegelclub ONA en kegelend Doeburg een grote eer om dit te mogen meemaken – foto Tonny Smeenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.