Veel belangstelling voor Open School De Lans

BRUMMEN – De ZMLK school De Lans in Brummen opende 15 juli, zoals ieder jaar, haar deuren. Velen namen de moeite om een bezoek te brengen aan deze Vrije School voor Speciaal Onderwijs in Brummen. De kinderen hadden hun best gedaan om hun werkstukken uit te stallen, lesmateriaal te tonen en de bezoekers een hapje aan te bieden.
Voor deze middag was het thema ruiken, proeven en smullen gekozen. Op de school wordt namelijk veel kookles gegeven. Een hoogtepunt was het concert van het bovenbouwkoor en aan het einde van de dag namen bezoekers nog de kans waar om een filmpresentatie over de school te zien op het digitale schoolbord in één van de klaslokalen.

www.schooldelans.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.