Home / Bronkhorst / Veel belangstelling voor Open School De Lans

Veel belangstelling voor Open School De Lans

BRUMMEN – De ZMLK school De Lans in Brummen opende 15 juli, zoals ieder jaar, haar deuren. Velen namen de moeite om een bezoek te brengen aan deze Vrije School voor Speciaal Onderwijs in Brummen. De kinderen hadden hun best gedaan om hun werkstukken uit te stallen, lesmateriaal te tonen en de bezoekers een hapje aan te bieden.
Voor deze middag was het thema ruiken, proeven en smullen gekozen. Op de school wordt namelijk veel kookles gegeven. Een hoogtepunt was het concert van het bovenbouwkoor en aan het einde van de dag namen bezoekers nog de kans waar om een filmpresentatie over de school te zien op het digitale schoolbord in één van de klaslokalen.

www.schooldelans.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.