Sigaretten buitgemaakt bij snelkraak

RHEDEN – Bij een snelkraak in een supermarkt aan de Groenestraat in Rheden zijn in de nacht van donderdag op vrijdag sigaretten buitgemaakt. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Rond drie uur ging het alarm af van de zaak waarna agenten even later ontdekten dat de glazen toegangsdeur van de zaak vernield was. Binnen hadden de daders de hand weten te leggen op een nog onbekende hoeveelheid sigaretten. De kraak moet snel gepleegd zijn aangezien de eerste agenten binnen tien minuten na het alarm terplekke waren. In de zaak heeft de politie enkele sporen veiliggesteld. De politie is nog op zoek naar getuigen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.