Landgoedmarkt Hof te Dieren weer van start

DIEREN – met maandelijks tussen de 2000 en 3500 bezoekers is de Landgoedmarkt Hof te Dieren uitgegroeid tot een begrip op de Veluwezoom. Zondag 1 mei wordt er weer gestart met een verscheidenheid aan home, food, garden en streekproducten. Het aantal aanbieders is weer uitgebreid, zo zijn er kramen met wijn, groente, kaas, brood, kruiden, honing, mosterd, pizza, jam, ijs, worst, wild, tapas, gerookte vis, olie, azijn, bloemen, planten en meer. Ook zijn er ambachtelijke producten als sieraden, vilt aardewerk en keramiek.
Tot en met oktober wordt de landgoedmarkt iedere eerste zondag van de maand gehouden, van 10.00 tot 17.00 uur.

www.domeinhoftedieren.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.