Twee teams kampioen bij Bruvoc

BRUMMEN – Dames I en meisjes A van Bruvoc Brummen zijn zaterdag kampioen gewonnen. Meisjes A won met 4-0 van Devolco. Het hele seizoen hebben ze slechts drie sets verloren. Het kampioensteam bestaat uit Nienke Aarnoudsen, Geraldine Schulting, Marije van Hierden, Sanny van der Krogt, Rinske Aarnoudse, Kim Bosman, Ilona Kolkman en Jolijn Hendriks en trainer Eric Timmer.

Dames I had geen moeite met Dio Ughelen en won de laatste wedstrijd van het seizoen met 4-0 en mag volgend jaar aantreden in de tweede klasse. hEt kampioensteam bestaat uit Els Ruumpol, Carolien van de Velde, Thea Timmer, Bianca Eijckelhoff, Miranda de Krosse, Ilse Weekhout, Alette Weekhout, Alette Hoekstra en Ilona Kolkman, Ellen Carmiggelt en trainer Johan Boerman.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.