Man aangehouden na mishandeling

RHEDEN – Een 53-jarige bewoner van een zorginstelling in Rheden is woensdagavond door de politie aangehouden wegens mishandeling. De man wordt ervan verdacht een begeleider te hebben geslagen. Het slachtoffer had daardoor verwondingen opgelopen. De aanleiding tot de mishandeling zou te maken hebben met een conflict eerder in de instelling tussen de 53-jarige en een andere bewoner. Omdat dat naar de mening van de 53-jarige niet snel genoeg zou zijn opgelost, zou de man de begeleider te lijf zijn gegaan. De 53-jarige man is na verhoor weer vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Minsterie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.