Reeks auto-inbraken in Lieren

LIEREN – Tussen maandag en woensdag is er ingebroken in een vijftal voertuigen in en rond Apeldoorn. Er zijn onder andere laptops en navigatiesystemen gestolen.

Op een parkeerplaats aan de A50 ter hoogte van Lieren is woensdag 20 april rond 14:45 uur ingebroken in een auto. Men heeft een ruit vernield om binnen te komen en heeft onder andere een laptop gestolen.
Vakantiegangers die hun camper aan Amersfoortseweg hadden geparkeerd overkwam die dag hetzelfde. Men heeft het slot geforceerd om binnen te komen. Er is onder andere een GPS en een spelcomputer weg.

In de nacht van dinsdag op woensdag 20 april is er een navigatiesysteem gestolen uit een auto aan de Kunstenaarshoeve. Men heeft een raam vernield om binnen te komen.
In diezelfde nacht is er tussen 22.00 en 01.30 uur ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Roggestraat. Ook hier is een ruit vernield en een laptop gestolen.
Tot slot is er tussen maandag en woensdag 20 april ingebroken in een bedrijfsbusje dat aan de Potmeestersdreef stond. Het is nog niet bekend wat hier gestolen is.
De politie doet onderzoek naar de inbraken en adviseert mensen om een kostbare spullen in de auto achter te laten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.