Topconcert van Jongerenkoor Vox

BRUMMEN – De oude of Pancratiuskerk in Brummen zat zaterdag weer bomvol. En hoe ze het ook doen, bij het jaarconcert van Jongerenkoor VOX is het elk jaar weer dringen om een plaatsje.
Dit keer geen voorwoord, maar een stewardess die de avond opende. Dit geheel in het teken van het thema: Around the World. En zo zat de avond ook helemaal in elkaar. Het koor o.l.v. Floris Dirkse van den Heuvel nam koor en publiek mee over de wereld. Via de beamer en de piloot, werd het publiek voorbereid naar de volgende vliegbestemming met uiteraard een lied van dat betreffende land. Zelfs het toegangskaartje was een boardingpass. De vlaggen in de kerk maakte het plaatje compleet.
Zo werd begonnen in Rusland, de koorleden warm aangekleed, en zette men vervolgens voet aan land in Zweden met het prachtige nummer Gabriella’s Sang, met een solo van Kelly. Via Schotland (en hoe passend: er kwam ook nog een doedelzakspeler) ging de reis naar Amerika, waar de Vox-Tunes hun opwachting mochten maken. Aandoenlijk om deze kleinsten te zien zingen. En van hen werd ook wel wat gevraagd, want ook zij zongen in het Engels, Italiaans en Japans, onder leiding van dirigent Lonneke Altena.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.