Home / Dieren / In de weer met vlaggetjes

In de weer met vlaggetjes

DIEREN – Leerlingen van groep vier van Scholengroep Veluwezoom het Schaddeveld in Dieren zijn op school druk in de weer met vlaggetjes voor Natuurmonumenten. De vlaggetjes worden gemaakt voor het feest van 15 mei bij Natuurmonumenten. Ze worden gebruikt voor een gigantische feestslinger vanaf het dorp Rheden tot aan het Nationaal Park Veluwezoom. Thuis kunnen kinderen ook aan de slag, kijk hiervoor op www.natuurmonumenten.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.