Home / Doesburg / Lezing over Forensisch onderzoek

Lezing over Forensisch onderzoek

Frans Reulink, technisch rechercheur bij de regiopolitie Noord- en Oost Gelderland, vertelt donderdag 12 mei van 19.30 tot 21.30 uur over de verschillende aspecten van forensisch onderzoek bij een delict. Dit doet hij aan de hand van een powerpointpresentatie in de bibliotheek van Doesburg. Bezoekers kunnen van tevoren specifieke vragen inleveren of onderwerpen aangeven door een mail te sturen naar infodoesburg@bibliotheekwestachterhoek.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.