Wijk 7 winnaar buurtkegelen

BRUMMEN – Wijk 7 mag zich voor een jaar het beste buurtkegelteam van Brummen noemen. Na de onlangs gehouden finale, wist de ploeg concurrent Gravenbuurt nipt achter zich te houden. Het was zelfs zo spannend, dat het resultaat van de laatste kegelaar van het team de beslissing moest brengen. De finalewedstrijden vonden plaats op de kegelbanen van Concordia.

De einduitslag in klasse I was als volgt: 1. Wijk 7 1016 hout, 2. Gravenbuurt 1010 hout, 3. Schaepmanstraat 945 hout, 4. Sleutelbloem 922 hout, 5. Rhienderen 802 hout en 6. Brinkhof 792 hout. Uitslag klasse II: 1. Koppelenburg 936 hout, 2. Schaepman 2 974 hout, 3. Gasfabriekstraat 850 hout, 4. Van Sytzamastraat 826 hout, 5. Boerenstraat 2 812 hout en 6. Thorbeckeplein 797 hout. De prijzen werden na afloop uitgereikt door organisator Harry Timmer van Concordia en wedstrijdleider Henk Phielix. Phielix kreeg tevens een attentie aangeboden voor het feit dat hij al dertig jaar de wedstrijdleiding in handen heeft tijdens het buurtkegeltoernooi. Timmer haalde aan dat het toernooi een spannend verloop heeft gehad met opvallend veel nieuwe en jonge deelnemers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.