Autokrakers in Doesburg zijn uit op airbags

DOESBURG – In Doesburg heeft zich in de nacht van woensdag op donderdag een reeks autokraken voorgedaan waarbij het de daders kennelijk te doen was om airbags. Een dag eerder bleek zich een soortgelijke reeks te hebben voorgedaan in Dieren. Daar is het aantal aangiften opgelopen tot dertien.

In de loop van donderdagochtend meldden zich gedupeerden bij de politie nadat ze ontdekt hadden dat hun auto’s waren opengebroken. Daarbij waren steeds de airbags verdwenen bij vooral auto’s van het merk Opel. De daders hadden toegeslagen op onder meer de Broekhuizen, Smitsweide, Hermaat, Potsmaat en Beumerskamp. Tot dusver hebben zich veertien gedupeerden bij de politie gemeld. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft via Burgernet ook een oproep gedaan aan eventuele getuigen. Slachtoffers kunnen aangifte doen, ondermeer via Internet op www.politie.nl/gelderland-midden. De politie sluit niet uit dat het om dezelfde dader(s) gaat als in Dieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.