Sieraden weg uit Eerbeekse woning

EERBEEK – Uit een woning aan de Mendelssohnstraat in Eerbeek, zijn dinsdagmiddag diverse sieraden weggenomen. Men kon de woning betreden door een openstaand raam op de begane grond.
De diefstal werd rond 17.00 uur bij de politie gemeld. Via een openstaand slaapkamerraam van de benedenverdieping kon de dader de woning binnen komen. De bewoner was op het moment van de diefstal thuis, maar de al wat oudere man heeft niets gemerkt.
De politie waarschuwt voor dergelijke insluipingen. Zij adviseert bewoners om ook overdag ramen en deuren van ruimtes, waar men niet vaak komt en gemakkelijk bereikbaar zijn, gesloten te houden of goed zicht op te houden. Dieven hebben maar enkele seconden nodig om binnen te dringen en hun slag te slaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.