Optocht palmpasen

EERBEEK – Voor Palmpasen liepen de kinderen van de beide christelijke scholen in Eerbeek met hun eigengemaakte stokken, voorzien van een haantje, een kleine optocht. De oudste groepen en enkele ouders hadden hun hand- en spandiensten aan de jongste groepen verleend. En met een heerlijk zonnetje en ouders, familie en bekenden die langs de route stonden, was het een vrolijk gezicht. De kinderen van de Triangel liepen via de Bachstraat en haalden de kinderen van de Enk op en via de Boerhaavelaan en Händelstraat ging de optocht verder.
Goed dat er verkeersregelaars waren om 400 kinderen de Loenenseweg over te laten steken.
Voorzien van een nieuw logo voor elke school liepen enkele kinderen met hun vlag voorop. Intussen werden ook een tiental stokken naar bewoners van de Beekwal gebracht. Een goed gebaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.